gräslök till garnering. gräslök till garnering. Ugnsbakad kolja, 4 portioner. 800 g filé av kolja eller torsk. Ugnsbakad kolja, 4 portioner 800 g filé av kolja eller torsk
Finskär gräslöken. Skär koljan i portionsbitar. Tillsätt citronskal och gräslök och dra av från värmen. Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten
4 560 g koljafilé 2 ägg 900 g fast potatis 1 citron 3 morötter 20 g färsk gräslök salt och peppar 50 g smör Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Man kan även använda dill och gräslök står det i boken jag har inte testat det. 600 gr benfri vit fisk typ torsk, kolja eller sej. 3 ägg 600 gr benfri vit fisk typ torsk, kolja eller sej
Många älskar fiskgratäng, men denna varsamt sjudna kolja, i en vitvins- och citrongräddsås med både dill, gräslök och räkor, är till och med godare än fiskgratäng
Oftast till kokt torsk eller kolja, men i min värld funkar det till i princip all fisk. 600 gram sjötunga (eller torsk, kolja). 25 gram ramslök (kan bytas ut mot gräslök)
4 400 g kolja eller hokifilé 3 medelstora laxfiléer (à 140 g) 6 medelstora potatisar 1 l vatten 1 fisk- eller grönsaksbuljongtärning 2 1/2 dl lagalätt eller matlagningsgrädde 3 msk konc hummerfond 1 msk tomatpuré 150 g sockerärtor 1 burk flodkräftstjärtar i lake (à 385 g) malen vitpeppar 1 knippe gräslök Lägg till i inköpslistan
Blanda oljan med gräslök och dill, vänd runt sparrisen däri så det gröna fördelas jämnt. 3 msk finskuren gräslök. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk. 3 msk finskuren gräslök. 600 g skinn- och benfri filé av torsk, kolja, gös, abborre eller annan fast vit fisk
400 g filé torsk, kolja eller gös. 2 msk finhackad gräslök. Fish. Blanda ingredienserna till frityrsmeten. Torka av torskfiléerna på hushållspapper och dela dem i 8 delar