När vi lämnade Rom på höstlovet så var det med en stor panettone i handbagaget. Sugarhigh advent, dessert, french toast, hasselnötter, italienskt, kolasås, panettone, päron, recept, turkisk yoghurt
Fyll på då och då med vatten i kastrullen, burken skall vara täckt under hela kokningen, annars kan det låta POFF och man får torka kolasås från kökstaket
Häll i chokladsås, hallonsås eller kolasås. Börja med att hälla upp rommen i en skål. Limesaft, mynta, kokosgrädde (bara det tjocka i burken), isbitar och rom
Kolasås. Häll i rommen sist. Fritera i en minut på var sida, låt rinna av på hushållspapper, strö över kanelsocker och servera genast med glassen och kolasåsen
Kolasås. Häll i rommen sist. Fritera i en minut på var sida, låt rinna av på hushållspapper, strö över kanelsocker och servera genast med glassen och kolasåsen
Dessert är inget måste, men känner man för något att avrunda med finns en hel del som lockar på menyn, vad sägs om karamellkokt päron med lingonparfait, kolasås och mynta