1000 inlägg - då blir det festmeny!
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tartar på sotade räkor, färsk kål och rucoladressing, 4 pers
  • 20 räkor 50 g rucola
  • olivolja
  • salt och svartpeppar
  • citron, saft+finrivet skal
  • 1/4 liten färsk vitkål alt spetskål
  • Några blad an annan snygg kål, jag tog svartkål och några rädisblad
  • 2 msk crème fraiche
  • Grov råbiff, sprarriskräm och parmesanost, 4 pers
  • 200 g mör biff (alt oxfilé)
  • salt och svartpeppar
  • 2 tsk fänkålsfrö
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 3 vita sparrisar
  • 1 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 3 äggulor salt och svartpeppar
  • socker
  • olivolja
  • citronsaft
  • Chokladkräm med salta maränger och kolasås med mörk rom, 4 pers
  • 100 g mörk choklad, 70%
  • 3 äggvitor 1 dl socker
  • flingsalt
  • 1/2 dl socker
  • 1/2 dl ljus sirap
  • 1/2 dl grädde
  • någon msk mörk rom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.