Koktiden på rödbetorna kan variera väldigt, så du får pröva dig fram. Getosten kan bytas mot fårost, någon fetaost eller halloumi, och dadelbalsamicon kan bytas mot fikonbalsamico
En otroligt god och attraktiv rätt som är balanserad med näringsrika grönsaker som vitkål (jag använde färsk spetskål), vitlök, persilja och rårivna rödbetor
Om vi motionerat mycket på dagen så förstärker jag tallriken med lite bönsallad och mjölksyrade rödbetor, du hittar ett riktigt gott recept på dem i bönkokboken
Det finns mycket mer att välja på, rödbetor, vitlök, gurka, avokado, aubergine, soltorkade tomater, rucola, spenat, omogna bananer och kokt, kall potatis och även kallnat ris innehåller RS
Skala de kokta betorna och skiva eller klyfta och arrangera på ett fat innan du dekorerar som ovan. Rödbetorna får en extra söt fin smak när de bakas i ugn i stället för att kokas
Om man säger rödbeta går väl tankarna vanligen såväl till inlagda skivade rödbetor till pytt-i-pannan som till den ryska rödbetssoppan borsjtj, även om på senare år många har fått upp ögonen, eller snarare smaklökarna, för kokta eller ugnsbakade rödbetor
Lättkokta späda rödbetor som skivas mycket tunnt och beströs med en salt knorrig fårost. Blanda sedan en dressing av en liten sked blommig medelhavshonung, nötig olivolja och färskpressad solmogen citron
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Skala de kokta betorna och skiva eller klyfta och arrangera på ett fat innan du dekorerar som ovan. Ett knippe rödbetorFårost eller chèvre Fransk dressing
Tillsätt olivolja och ljumma rödbetorna. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp rödbetorna på tallrikar, smula över ost eller lägg på salladsosttärningar