Toppa med en skiva av den torkade parmaskinkan. 2 skivor parmaskinka. Lägg ut parmaskivorna på plåt eller galler och ställ in i ugnen tills de blir spröda och knapriga (tar ca 40 minuter). 2 skivor parmaskinka
Fräs hackad chili tillsammans med skinkan tills skinkan blivit lite knaprig. Så till middag i kväll blev det ljummen bulgursallad med kyckling och parmaskinka och till det en kall örtsås
2 sparrisstjälkar1 pocherat ägg1 skiva parmaskinka, ugnsrostad1 msk rostade pinjenötter1 msk hyvlad parmesanostgrovmalen svartpepparStek sparrisen så att den mjuknar något i smör eller olja. Ugnsrosta parmaskinkan på en bakplåtpappersklädd plåt på 200C i ca 10 min tills den är knaprig, och förflytta den sedan till en tallrik täckt med hushållspapper
På tallrikarna låg en bit lax som vi lindat in i Parmaskinka tillsammans med några basilikablad och sedan lagat till i ugnen, skinkan blev härligt knaprig och var en fin kontrast till den mjuka, lite fetare laxen