Just vit choklad och kokos är riktigt bra smakkompisar till rabarber. Först hade jag pajen au naturell, men tänkte att det ändå piffar upp rejält med något på så det blev rostade kokosflakes, jordgubbar och resterna från rabarberstängerna
Resultatet blev en improviserad knäckig rabarberpaj med kokos. Jag är ett stort fan av kokos, så det hamnade i en bunke tillsammans med lite annat smått & gott
Smuldegen innehåller även havregryn och riven kokos, och eftersom många som inte tål nötter tål kokos (eftersom det inte är en nöt egentligen) passar den för nötallergiker
Inga tillsatser överhuvudtaget utan bara naturliga råvaror och den här smaken (Butternutsoppa) innehåller butternut squash, vatten, kokosmjölk, potatis, lök, salt, spiskummin, korianderfrön, vitlök, chili, peppar, ingefära, olivolja
Det här recepten är rätt lättgjort och kräver bara fyra ingredienser (tre egentligen då riven kokos går att utesluta), och det som är det mest "jobbiga" är att vänta på att knäcken ska uppnå rätt temperatur/bli tjock