riddare är en översättning från tyskans arme ritter eller engelskans. Ibland hade hon bakat kanelbullar, kokt sagosoppa med torkad frukt eller gjort scones
Gillar ni inte klassiskaengelskascones kanske ni vill testa tranbärsscones, saffransscones eller varför inte härligt gräddiga scones som jag bakat tidigare
Dinkelscones från scones. Jenny använde receptet med saffran, sen gjorde hon även grahamsscones (hälften vetemjöl hälften graham) med valnötter, och lite mindre vätska, enligt ett recept i vår kokbok
Det är hett att baka bröd nu =D Nåja, jag vet inte riktigt om scones räknas som bröd. ) Utgick från Leilas recept på klassiskaengelskasconesIngredienser7. Grädda tills sconesen får en gyllene färg, cirka 10-15 minuter
Engelskascones med choklad, Blåbärsscones och Klassiskascones. Jag älskar att baka scones och jag har på senaste tiden bakat en hel del olika sorter av dem
I det här inlägget hittar du ett klassiskt recept på engelskascones. Här kommer ett recept på fruktiga scones av lite grövre variant som jag fantiserade ihop häromdagen
Kokboksförfattaren Liselotte Forslin bjuder på sina bästa recept från Englandsbesöket, alltifrån de klassiska gurksnittarna och scones med clotted cream och marmelad till fruktkaka med Guinness och plommonpaj
Sätt ugnen på 250 grader, varmluft. Blanda vetemjöl, salt, bakpulver och råsocker i en bunke. Tärna smöret och nyp ihop det med de torra ingredienserna
Grädda tills sconesen får en gyllene färg, cirka 10-15 minuter. 1. Sätt ugnen på 250 grader, varmluft. 2. Blanda vetemjöl, salt, bakpulver och råsocker i en bunke
Mindre lyxigt men galet gott var den klassiskt engelska pubmat vi smaskade i oss en annan kväll. Där drog man ut stolen för oss, hällde upp te ur silverkannor och serverade små smörgåsar, scones och vackra kakor på trevåningsfat