Toppa medfärsktimjan. Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök ochörter1 kruka färsktimjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter. 1 kruka färsktimjan
Tomater, fetaost med ännu mera örteroch oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilé med. Inte för att vi stoppat i oss obscena mängder med kött, men av någon anledning var fiskintaget lägre än normalt och då gäller det att stilla begäret medebums när vi återvände hem
färska t ex timjan. Ringla örtolja runt och garnera medfärskaörter. Ta upp gelantinbladen och smält dem över svag värme med några matskedar av färskostblandningenoch bred ut massan över kavringsbotten
Servera med den smörstekta svampen, lite extra parmesan ochfärsktimjan. I höstas lagade jag detta mumsiga recept så jag tänkte att det var god tid att jag delade med mig av det till er nu
Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Boquerones – strömming på spanskt vis med chili ochfärskaörter – perfekt på kräftskivan. Avnjut måltiden tillsammans med kokt potatis eller på kräftskivan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.