Klargravad dillströmming Dra bort skinnet och dela varje filé i två delar. Blanda samman lag 1 och lägg i strömmingen och låt stå kallt över natten Matklubben.nu
Löksill och hela vårt sillsortiment!Klargravad citronsill. Då tar vi sats från klippavsatsen i dag och svingar oss ut från cliffhangern vi lovade er igår Mårtenssons kök
Dagens firre Vi har laddat upp recept på "Klargravad citronsill" och en "Enkel matjessill i god sås", så in och rösta med er nu Mårtenssons kök
En het rätt på påskbuffén Våra absoluta favoriter till just påsk är krämig citronsill, en grön örtig sill, klassikern Brantevikssill och klargravad citronsill Mårtenssons kök
Klargravad strömming på fullkornsbröd Dra bort skinnet från strömmingsflundrorna till filéer. Lägg dem i en förlag bestående av 5 dl vatten, 1 dl ättiksprit och 1 msk salt Matklubben.nu
Klargravad strömming med apelsin, citron & fänkål 24 februari 2012 Strömming och sill hör fortfarande till de fiskarter som vi kan äta dagligen, utan förbehåll Smaka&Se
Klargravad strömming Recept från Ica reklamblad, 4 portionerDu behöver. 600 gram strömmingsfiléerLag 1. 5 dl vatten1 dl ättikssprit, 12%1 msk saltLag 2 Recept a'la Matmor