En het rätt på påskbuffén
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Srirachasill
  • 1 paket 5-minuters sill
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 tsk honung
  • 1 lime, finrivet skal
  • 1 tsk sriracha chilisås
  • salt och peppar
  • Häll av, skölj och låt sillen rinna av ordentligt.
  • Skär sillen i lagom stora munsbitar.
  • Blanda samman såsen, smaka av och blanda mer sillen.
  • Lägg i en burk med lock på, ställ kallt minst 12 timmar innan servering.
  • Smaka av såsen just innan serveringen om du fortfarande är nöjd med hettan.
  • För hett? Ta i lite extra gräddfil.
  • För svagt? Ta i en extra gnutta sriracha chilisås.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.