hackad sockerfri choklad, kryddor som kanel, kokos. Kladdig choklad & bananproteinmuffins. Min sambo tittar ofta lite snett på mig och skrattar när jag håller på och pysslar och fixar och trixar med min mat
Till slut är degen klar när degen är lite kladdig och den lossnar från händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Läg i skål och blanda med kanel och sötning. Det här receptet är baserat på mitt recept på kladdiga Citronmuffins som ni hittar HÄR Dessa är helt LJUVLIGA
Här nedan visar jag en kladdig banankaka som jag smaksatt med lite kanel. Det går säkerligen att byta ut kikärtsspadet mot 1 ägg (jag har dock inte testat), men konsistensen tror jag inte blir lika kladdig. ca 2 krm kanel. ca 2 krm kanel
Häll smeten i formen och stoppa i äppelskivorna, pudra över kanel och råstösocker. Kanel. Grädda 25 minuter om du precis som vi gillar lite kladdigt, annars kan du öka gräddningen några minuter
Garnera med socker och kanel. Garnera med socker och kanel på kakan innan den serveras. 1 msk mald kanel. Häll smeten i formen och grädda den i mitten av ugnen i cirka 40 minuter, prova med en provsticka om den är färdig, den skall inte vara kladdig i mitten. 1 msk mald kanel
Degen ska vara smidig, inte kladdig och inte hård. Det blev i grunden mina kanelbullar men med både kanel och äkta vaniljsmak i fyllningen då jag ville använda min vaniljstång som jag haft ett tag i skafferiet
Blanda den med socker, kanel och mjöl. 1 tsk kanel. Sätt ugnen på 175°. Blanda mjöl, bakpulver och socker. Smält smöret och rör ihop till en smulig deg
Degen ska varken vara kladdig eller för hård. Rullade i kanel och socker eller enbart socker. Kanel och socker är standard, men även socker och lime kan jag tänka mig att testa
De blir härligt kladdiga och kompletteras perfekt av den fräscha vintersalladen. Smaksätt det med honung, kanel, salt, peppar , ingefära och apelsinzest
Ta upp degen på mjölat bakbord - degen är väldigt kladdig. 4 dl mjölk10 g jäst0,5 dl socker0,25 tsk äkta vaniljsocker1 tsk kanelEn nypa salt8 dl vetemjöl50-100 g mjölkchoklad med hasselnötter1 dl russinAtt göra. 1 tsk kanel