Den kan gärna ha en liten kladdig kärna i mitten när du sticker i den. Bred frostingen över kakan när den har svalnat och garnera med rivet citronskal och pudra över ytterst lite cayennepeppar
Rör ner äggen och sedan yoghurt och citron. Oetker naturlig citronarom). saften av 1 liten ekologisk citron. rivet citronskal av 1 citron (förstärk ev. citronsmaken med 1 kapsyl Dr
Blanda alla ingredienserna och till en porös och fast men ända ganska kladdig deg. Jag älskar citron i desserter och vad är inte godare än en len citron och mascarponecrème, tillsammans med nötiga havresmulor och luftig italiensk maräng
Här kommer ett riktigt gott recept på citron kladdkaka. Tvätta citronen och torka av den. 1 st citron. Och pressa ut 2 msk citron. Häll i smeten och grädda mitt i ugnen 20-25 beroende hur kladdig du vill ha den. Servera med vispgrädde eller vaniljglass 1 st citron
Även fast den är kladdig så är den fortfarande luftig vilket gjorde den ännu bättre i mitt tycke. Såhär på sommaren under de varma soliga dagarna så tycker jag det är så vansinnigt gott med fräscha och söta bakverk, och som ni förstår vid detta laget så har jag stor förkärlek till citron
1 st Citron , skalet och ca 0,75dl saft. Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret. Rör ihop ägg och socker och rör i övriga ingredienser, rör sist ner smöret