Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche blandat med sweet chilisås. 1 msk kinesisk soja. ca 2 msk sweet chilisås (smaka så du tycker den blir bra). 1 msk kinesisk soja. ca 2 msk sweet chilisås (smaka så du tycker den blir bra)
2 msk stark chilisås. Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra
4 1 gul lök 300 g vitkål 100 g champinjoner 300 g blandfärs 1 köttbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 1 tsk kinesisk soja 50 g solrosskott 6 pitabröd 1 dl crème fraiche 2 msk sweet chilisås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche blandat med sweet chilisås. Kinesisk köttfärsröra i pitabröd4 port1 gul lök1 vitlöksklyfta300 g vitkål100 g champinjoner300 g köttfärs1 köttbuljongtärning2 krm salt1 krm peppar1 msk kinesisk soja1 röd paprika6-8 pitabröd1 dl crème fraiche2 msk sweet chilisås1
Servera med creme fraiche och sweet chilisås. KINESISK KÖTTFÄRSRÖRA I PITABRÖD. sweet chilisås. Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche och sweet chilisås
2 msk stark chilisås. Matolja 600 g kycklingstek (lårfilé) skivas tunt 100 g shitakesvamp (delade) 100 g ostronskivling (rives i bitar) 100 g champinjoner (delade) 3 vitlöksklyftor (skivas) 3 cm ingefära (skivas) 1-2 färsk chili (skivas) 2 tsk socker 3 dl kycklingfond (hemmagjord) 2 gul lök (skivas eller båtar) 3 msk ostronsås 2 msk stark chilisås 1 msk soja ½ tsk sesamolja Maizena till redning 150 g purjolök (skivas)