Stek sedan köttet i smöret tills det fått lite stekyta, salta och peppra lite. Strimla köttet och pudra över ca 1 msk maizena. 450 g skinksnitsel eller liknande kött
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Strimla köttet. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget. Potatismjölet pudras över köttet, rör om och häll därefter över vatten och olja
För någon vecka sedan hittade jag ett recept på en blogg där man hade gjort biff med bambuskott, ni vet en sådan där gryta man kan beställa när man äter kinamat
Jag har förresten aldrig vad jag kan minnas lagat kinamat tidigare. Hon brukar göra dumplings med köttinnehåll, men förra gången bytte hon ut köttet mot svamp och det är denna version jag försökt efterlikna
Kinamat har ofta ett väldigt högt innehåll glutamat. Hetta upp wokpannan och när smöret doftar "kola" är det dags att bryna den strimlade biffen snabbt, när biffen har brynts någon minuter lägger du på den gula löken utan att du rört köttet, sänk värmen och efter ytterligare en minut så kan du nu röra om och blanda köttet med löken