Använd kinakål eller finstrimlad vitkål och servera med en sås på soya, smaksatt med litet honung. 4 portioner1 litet stånd kinakål/salladskåleller ½ stort1 pkt djupfryst grönsaksblandning(ärter, majs och paprika), 300 ghackad persiljaSalladssås. 1 msk soya1 msk senap½ msk honung2 msk vinäger 2 msk vatten3 msk matolja½ tsk vitlökspulverSkölj och strimla kinakålen, låt den rinna av väl och lägg den i en salladsskål. Från Nya Mästerkocken 1985 Använd kinakål eller finstrimlad vitkål och servera med en sås på soya, smaksatt med litet honung. 1 litet stånd kinakål/salladskåleller ½ stort
kinakål. Blanda samman dem med kesella, senap, kål- och lökröran, salt och peppar. 2 msk senap. Koka upp vattnet och lägg ner köttet tillsammans med salt, peparkorn och lagerblad
senap. 400 g kinakål. eller 1 msk ljus dijonsenap. 1 Strimla kålen och tärna äpplet. Fräs dem i smör och rapsolja, försiktigt utan att det tar färg, i 7–8 minuter
Skär Kinakål i femkronsstorlek. Blanda ner kryddorna i gräddfilen samt tomatpurén och senapen. Blanda Kinakålen med tonfisk, rädisor och med champinjonerna