Rödbetssoppa med fyllda filodegsrullar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg högrev
  • 2 1/2 liter vatten
  • 1 1/2 msk salt
  • 10 svartpepparkorn
  • 1 lagerblad
  • 2 gula lökar
  • 6 medelstora råa rödbetor
  • 1 klyfta vitkål ca 250 g
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 liter köttbuljong från köttkoket
  • 1-2 msk vinäger
  • 4 ark djupfryst filodeg 50x24 cm
  • 2 schalottenlökar
  • 5 dl finstrimlad kinakål
  • 100 g fetaost
  • 250 g kesella
  • 2 msk ljus fransk senap
  • salt, peppar
  • smält smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.