Strimla och skölj salladskålen, låt den rinna av ordentligt. Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan
Strimla och skölj salladskålen, låt den rinna av ordentligt. Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan
Strimla och skölj salladskålen, låt den rinna av ordentligt. Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan
Jag har på senare tid experimenterat en hel del med fermentering och nu var det dags att testa på Kimchi, en traditionell koreansk rätt som oftast baseras på kinakål
Make Kimchi är en enkel kimchi gjord på kinakål. Förutom en vass kniv, en stor skärbräda och stora skålar kan det vara bra att använda handskar (tunna plastpåsar går också bra) när du använder händerna
Pak choy – som också ses gå under namnet pak soi, bok choy och tat sai – har vita, långa, köttiga och saftiga stjälkar vars smak påminner om kinakålens
Resultatet blev små tunnbrödskorgar fyllda med kinakål, tunt skivad hjortsadel (eller oxfilé) smaksatt med hoisinsås och toppad med olika syrade grönsaker