På varje pappersark placerar du ett salladsblad, två räkbitar, en liten hög nudlar, några strimlor fläskkött, salladslök, några blad mynta och några blad koriander och/eller asiatisk basilika
På varje pappersark placerar du ett salladsblad, två räkbitar, en liten hög nudlar, några strimlor fläskkött, salladslök, några blad mynta och några blad koriander och/eller asiatisk basilika
1 msk solrosolja150 g fläskfilé, skuren i små stavar5 salladslökar, skurna i mindre bitar1 medelstor morot, skalad och skuren i tunna stavar200 g kinakål, finskuren500 g äggnudlar2 msk vatten2 msk japansk sojasås1 msk Worcestershire sås1 msk saké2 tsk strösocker2 ½ dl böngroddar1 ark nori, skuren i tunna strimlor1. 200 g kinakål
Stekt fläskkött med nudlar1 msk solrosolja150 g fläskfilé, skuren i små stavar5 salladslökar, skurna i mindre bitar1 medelstor morot, skalad och skuren i tunna stavar200 g kinakål, finskuren500 g äggnudlar2 msk vatten2 msk japansk sojasås1 msk Worcestershire sås1 msk saké2 tsk strösocker2 ½ dl böngroddar1 ark nori, skuren i tunna strimlor1. 200 g kinakål