Vänd ner parmesanen och se till att alla kikärter får sitt. 2 dl Parmesan. Värm ugnen till 200 grader. Om du använder kikärter på burk så skölj dem i kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt
Ungrostade kikärtor med parmesan och timjan. Ugnsrostade kikärtor är gott. Ta ut dem och blanda dem med olivolja, timjan, parmesan och salt medan de fortfarande är varma
Tillsätt sen parmesan, salt och kikärtor (skölj av dom först). Smeten blev otroligt bra och lättformad och rullas dom i lite ströbröd och parmesan så får dom lite extra krispighet på ytan
400 gr kikärtor. 1 dl riven parmesanost. 400 gr kikärtor. Meatfree Monday & blev lite lek i köket. Har gjort lite olika varianter på vegetariska biffar/bollar med bl a quinoa
Idag var jag sugen på att göra hummus men hade inga kikärtor hemma. Citron – vitlök – parmesan är en toppenkombo och passade väldigt bra i den här röran
Jag hade på lite parmesanost också (eftersom jag råkade ha det hemma). Häll av kikärtorna. (Upptäckte för övrigt att den ju är vegansk om en struntar i parmesan
Pasta med kikärtor, fetaost och chili. finriven parmesan vid servering. I samband med servering – rör ner avokadosås i den nykokta pastan, strössla över belugalinser och riv över parmesan
Jag har skapat ett pajskal av kokta kikärtor. Nu valde jag att fylla mina små pajer med parmesan och ägg, så hela pajen är ju inte vegansk, men här har ni en bas som ni kan använda er av, och så kan ni själv bestämma fyllningen
Ibland blir det kikärtor i stället för bönor, ibland tar jag olika slags buljongpulver i stället för buljongtärningar, någon gång har jag pytsat i en burk skalade tomater