Keso & Skinkomelett, LCHF
Marie Jakobsson
Marie Jakobsson

Keso & Skinkomelett, LCHF

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port:
  • 4 st Ägg konventionellt rått
  • 250 g Keso färskost fett 4%
  • 100 g Ost hårdost fett 31%
  • 1 dl Vispgrädde fett 40%
  • 100 g Gris skinka fett 3% rökt
  • 100 g Tomat
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk persillade
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk lökpulver
  • 0.5 tsk vitpeppar

Beskrivning

    1. Knäck äggen i en bunke.

    2. Skär tomat i småbitar, strimla skinkan och häll i bunken med äggen.

    3. Häll i Keson,osten och grädden.

    4. Rör om allt väl och fördela i en ugnsform.

    5. Grädda i ugn ca 30 minuter i 200 grader.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.