Kebabkött
salo-1
salo-1

Kebabkött

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,6 kilo nötfärs
  • 3 msk kebabkrydda
  • 1 msk vitlökspulver
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk paprika
  • 1 msk aromat
  • 1 tsk salt
  • 1 msk soja
  • 2 pressade vitlöksklyftor (vitlökspasta)

Beskrivning

    Kör allt i en matberedare
    Rulla hårt i plastfolie ca 10 cm tjock
    Lägg i kyl 1-2 timmar
    Ta bort plasten och rulla in i folie hårt
    Stick hål i botten på folien med gaffel
    100 grader i ugn 3,5 timmar
    Låt kallna och lägg i kylen 24 timmar

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.