140 g pasta. 200 g kassler. 140 g pasta t ex fusilli 200 g kassler 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 400 g krossade tomater 1 tsk basilika torkad salt och peppar 10 st svarta oliver Garnera med
Tillsätt frysta sockerärter och kassler till såsen och låt allt bli varmt. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen i rikligt med lättsal-tat vatten
Servera med potatis eller pasta. champinjoner, basilika, tomatsås och mozzarella. Kassler är väl ingen jättefavorit här hemma men nu har jag hittat ett recept som faktiskt var riktigt gott
Smördegsrulle med kassler och vitlöksost. Köttfärsfyllda pastastubbar. När alla rullar är på plats, slå över resten av ostsåsen och ringla resten av tomatsåsen över
Exempel på rätter som jag bruka använda den till är olika former av gratänger, en av killarnas favorit är att steka några skivor kassler som jag lägger i en ugnsfast form, häller på tomatsåsen och garnera med mozzarella
Kassler med stuvade morötter. För har jag kvar dessa points till kvällen så kan jag lägga till potatis eller pasta till middagen eller bara ta en skål lättyoghurt med en god granola på kvällen när suget faller in