Blanda grädde, crème fraiche, curry och chilisås och häll i formen. Lägg löken på kasslern. Skala, dela och skiva löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör
Skala och finhacka löken. Strimla kasslern och fräs några minuter. 700 gram kassler. 1 st lök. 2 st vitlök, pressade. 1 1/2 dl cremefraiche. Tillsätt buljong, vitlök, krossade tomater, tomatpure, crème fraiche, senap och grädde och låt småputtra en ca 10 min. 700 gram kassler. 1 st lök. 2 st vitlök, pressade. 1 1/2 dl cremefraiche
Blanda samman crème fraiche med peston. Potatis, morötter, lök, palsternacka efter tycke och smak. Skiva kasslerna och lägg den lite omlott i en ungsfast form
Smeta ut röran över kasslern och toppa med den frästa löken och purjon. En finhackad rödlök. Stek kasslern lätt i smör med stekpanna och lägg omlott i en ugnssäker form smord i smör
Bryn lite snabbt, utan att löken får färg. Låt koka upp och häll sedan över kasslern. Tärna 500 g kassler och lägg i ugnsform. Riv en gul lök och häll i grytan tillsammans med 2 pressade vitlöksklyftor. Häll på 3 dl grädde och 3 dl cremefraiche. 3 dl cremefraiche
Blanda grädde, crème fraiche, curry och chilisås och häll i formen. Lägg löken på kasslern. Skala, dela och skiva löken och fräs den mjuk i en stekpanna med smör
Vispa grädden och blanda i cremé fraiche, chilisås, tabasco, senap, worchestersås och vitlök. Smörj en ugnsfast fom och lägg kassler, lök och ananasskivor i ett jämt lager
Smörj en ugnsfast form, skiva löken. Skiva kassler och lägg över. Häll över kasslern. Vispa 1 brk cremefraiche, 5 dl vispgrädde så det blir fast "skum". Kram Lena 1 brk cremefraiche