Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept medkassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Jag minns att vi i skolan fick "Kassler Hawaii" som bestod av en torr skiva kasslermed en skiva ananas på samt en skiva smält ost som serverades med torrt långkornigt ris och det var ju inte världens roligaste kasslerrätt
Blanda grönsakerna med repad rosmarin, olivolja, salt och peppar i en långpanna eller form. Plocka ut vitlöksklyftorna och mosa eller mixa ner dem i yoghurten till en sås, smaka av med salt
Garnera med timjankvistar. Skala och skär rotfrukterna i skivor. 700 g blandade rotfrukter. 1700 g blandade rotfrukter , t ex morot, kålrot, palsternacka, persiljerot 500 g potatis vältvättad 4 msk rapsolja 1 msk timjanblad plockade 1 tsk flingsalt Dressing 2 msk rödvinsvinäger 1 msk färskpressad citronsaft 1 msk flytande honung 3 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Till garnering timjankvistar färskaSätt ugnen på 225. Vänd skivorna med stekspade 2–3 gånger under tiden. 1Lägg rotfrukterna och potatisen i en serveringsskål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.