Kardemummasmul. Mördeg. Blanda vetemjöl, socker och vaniljsocker i en matberedare eller en skål. Tillsätt smöret i bitar och kör eller finfördela alltsammans med fingertopparna
Toppa med kardemummasmulor och lägg på en kula nykörd vaniljglass. Ifall det är någon som vill ha en god efterrätt ikväll eller i helgen så kommer här receptet på en god efterrätt som jag bjöds på för några år sedan
Toppa med kardemummasmulor och lägg på en kula nykörd vaniljglass. Ifall det är någon som vill ha en god efterrätt ikväll eller i helgen så kommer här receptet på en god efterrätt som jag bjöds på för några år sedan
Kardemummasmulor. Strö önskad mängd kardemummasmulor över kompotten. Rabarberkompott4-5 st späda rabarberstjälkar0,5 vaniljstång125 g strösocker2 cl pressad citronjuice3 st jordgubbar1 dl vitt vin eller vattenSkala rabarberna och skär dem i ca 1 cm bitar