Min fyllning har jag smaksatt med vanilj och ganska mycket kardemumma men det är en helt en smaksak och du styr själv hur du vill smaksatta smörfyllningen
Kardemumma. Om du ska använda fyllning 5-9 eller 12-21 så blandar du ned ingredienserna i degen. Om du använder fyllning 1-4, 10 eller 11 så lägger du på ingredienserna nu. Fyllning 1. Fyllning 2. Fyllning 3. Fyllning 4. Fyllning 5. Fyllning 5. Fyllning 6. Fyllning 7. Fyllning 8. Fyllning 9. Fyllning 10. Fyllning 11. Fyllning 12. Fyllning 13. Fyllning 14. Fyllning 16. Fyllning 17. Fyllning 18. Fyllning 19. Fyllning 20. Fyllning 21
Gör sedan fyllningen med smält smör, vaniljsocker, socker, havregryn och stött kardemumma. Fyllning. Häll först smeten i 12 stora muffinsformar, klicka sedan i fyllningen. 1 1/2-2 tsk stött kardemumma
Strö över socker och kardemumma. Strö resten av smuldegen över fyllningen och grädda i cirka 25 minuter tills pajen är gyllenbrun. 5 tsk stötta kardemumma kärnor
Tillsätt sedan sockret, kardemumman och mjölet, blanda det snabbt till en deg. 1 2 tsk kardemumma, stött . 1Fyllning. Grädda pajen i cirka 25 minuter mitt i ugnen tills den fått färg och fyllningen stelnat
Dela de avsvalnade bullarna och spritsa Odense mandelfyllning i dem. Vispa grädden lätt, vänd ner den vita smälta chokladen, spritsa eller klicka ovanpå fyllningen