Jag har sett ett recept på saffransbullarmed vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Lycka till medsaffransbullarna och njut av årstiden. Den här saffransbullen har jag fyllt med mandelmassa, smör och florsocker, riktigt saftigt och gott
Rulla försiktigt med hjälp av bakplåtspappret. I går kväll fick jag äntligen tid att testa ett nytt recept på saffransbullar jag har funderat på ett tag och resultatet blev så mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på
Det är ju så sjukt gott och de här saffransbullarna är så fantastiskt goda. Idag blev vi så sugna på nybakade saffransbullar så det gick liksom inte att vänta längre
Pensla bullarna med uppvispat ägg. Fyllning. Pensla bullarna med uppvispat ägg. Blanda ihop smör, florsocker och vaniljsocker till fyllningen i en skål
Fyllning. Saffransbullarmed mandelmassa och tosca Ugnstemp. Jag har länge försökt göra ett recept som enligt min smak är fulländat när det gäller saffransbullar och det här är det närmaste jag kommit till det
Fyllning. Riv mandelmassan och blanda med smör och rivet apelsinskal. Bred på fyllningen och rulla ihop. Lägg bitarna med snittytan uppåt på plåtar med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.