Pipérade – kryddig grönsaksomelett perfekt för en sommarlunch Men så var det ostarna, korvarna, patéerna på kanin och hare och fläsk, härliga bleka rillettes, ankbröst inlagda i smör…” Vin mat & Alsace
Överbakad kaningryta ett stycke kanin minus två filéer (fileérna användes i lördagens åttarätters prettomiddag). KaningrytaLängst in i skafferiet
Örtstekt kanin med paprika Bind ihop kvistarna av rosmarin, mejram, timjan och persilja till en bukett. Skölj och torka av kanindelarnaMatklubben.nu
Kanin med tomater och örter färska örter (timjan, mejram, rosmarin, salvia, persilja). Värm upp oljan, lägg i den oskalade vitlöken och kaninbitarna och bryn runt om i några minuter Svt
KANINGRYTA Bryn kaninköttet i fettet och lägg bitarna i formen. Ställ formen i 175 graders ugn i ca 1,5 timmar 1,5 kg kanin i bitar. 1 tsk mejramMatklubben.nu