Gratinerade kammusslor med sancerrevin. Fräs skockor och lök tills de får fin färg. Det fick bli min färdigfavorit - kammusslor med Sancerrevin från Picard
), mjuk taco med långkokt högrev, syrad grädde, chilirostad mandel och picklad lök, ceviche på kammussla med rökt chili, krispy taco med mörkokt fänkål med spiskummin och sötpotatiscreme samt chokladsmulkaka med banan och vit choklad
Iallafall så serverade jag denna rätt med chilifrästa scampi och kammusslor, nästa gång blir det en vegetarisk rätt av detta antingen med bara såsen och salladen till pastan alternativt grillad gemsallad med citron som får ersätta skaldjuren
Ibland steker jag lite lök i pannan innan jag strimlar över osten. Long time no hear men så har det inte hänt alltför spännande saker heller sedan jag kom tillbaka till London, jobb och gym summerar allt ganska bra
Häll på grädde, vatten, kryddor och det gröna från löken. Det gör oss absolut ingenting, eftersom den frånvarande också är skaldjursallergiker och vi andra passar på att lyxa till fredagkvällen med kammusslor – de som ibland kallas små pilgrimsmusslor
Häll på grädde, vatten, kryddor och det gröna från löken. Det gör oss absolut ingenting, eftersom den frånvarande också är skaldjursallergiker och vi andra passar på att lyxa till fredagkvällen med kammusslor – de som ibland kallas små pilgrimsmusslor
Vi åt grytan med ugnsstekta rotsaker (se recept nedan), baguette och vin – och om man jämför med kommissarie Maigret, var det väl bara kammusslorna vi saknade