Kalvgryta dragon recept

Kalvgryta med fransk senap

Kalvgryta med fransk senap

Tillsätt purjolök, fransk dragon och senap. 2 tsk dragon. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg över det i en gryta

Kalvgryta med kantareller smaksatt med dragon

Tillsätt dragon och servera. 15 g färsk dragon. Koka upp köttet i vatten och låt det koka 2 minuter. Häll seda av vattnet och skölj köttet under rinnade vatten

Kalvgryta med fransk senap

 Tillsätt purjolök, fransk dragon och senap. 2 tsk färsk fransk dragon, hackad. 1.  Bryn köttet i smör i en stekpanna

Tunnbindarens Kalvgryta

Lägg i lök, morötter och persiljan, lagerblad samt timjan,salvia, dragon ovh körvel. 8 personer2 kg kalvkött(bringa,rygg,eller bog) i portionsbitar75 g smör el margarin2 msk salt5 vitpepparkorn grovt krossade3 msk vetemjöl 6-7 dl rödvin15 smålökar4 morötter i tärningar 1 stor persiljekvist 1 lagerblad 1 krm timjan1 krm salvia1 krm dragon1 krm körvelTill Garneringen2 msk finhackad persiljaBryn köttet i omgångar

Lamm i dragon

Jag brukar kalla detta för kalvgryta för dem som inte äter "kofta" och de blir lurade. När vätskan har reducerats till ca hälften slår du i hälften av grädden/mjölken, hälften av dragonen och resten av vitlöken