Lägg laxen på foliet och fyll den med strimlad lök, citronskivor, hackad dill, basilika och dragon. Någon spickeskinka kommer vi inte att bjuda er på idag, nej istället så ligger det en regnbågsforell på tallriken och till den blir det en god kall sås, lite potatis och grönsaker
Låt laxenkallna i lagen och helst ligga i den kallt över natten. Blanda vatten, ättika, salt, dragon, rosmarin och pepparkorn i en kastrull och koka upp lagen
Ställ såsen kallt att mogna en stund. Vi får väl helt enkelt trösta oss med att äta något riktigt gott som till exempel en laxtallrik med en klassisk remouladsås, så fenomenalt gott och riktig sommarmat för mig
Det smakade gott varmt och var dessutom precis lika gott kallt dagen efter. En enkel ugnsomelett smaksattes med dill och toppades med lax, pepparotscreme och cocktailkapris
Låt kakan bli kall innan den skärs upp. God mat ska vi ju också äta, förstås, så planen är att köpa hem lite smått och gott som hör påsken till, sill, lax, ägg och en massa godis
Skålla tomaterna i kokande vatten, spola med kallt vatten, och skala dem. Det är en innehållsrik blandning som innehåller gräslök, persilja, purjolök, gul lök, dragon, timjan, basilika, citron