Basilikatzatziki Yield. 2,5 dl. Cook Time. 5 Min. Mojo verde på basilika. Servings. 4. 30 Min. Bearnaisesås. 10 Min. Remoulade. 4 (varmrätt) Gastronaut.nu
Vegetarisk caesardressing Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Servings. 4. Cook Time. 40 Min. Kall Bearnaisesås Gastronaut.nu
BBQ-sås med vitlök Servings. 4. Cook Time. 40 Min. Kall Bearnaisesås. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och Gastronaut.nu
Remoulade Yield. 2,5 dl. Cook Time. 5 Min. Mojo verde på basilika. Servings. 4. 10 Min. Basilikatzatziki. 30 Min. Bearnaisesås. 4 (varmrätt) Gastronaut.nu
Ranchdressing Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Asiatisk sötsyrlig sås med vitlök till friterad kyckling. Guacamole med dill. 5 Min Gastronaut.nu
Limesyrad rödkål med jalapeño Ingredients1/4 rödkålshvud, strimlat2. 5 dl pressad lime1. 25 dl vitvinsvinäger4 jalapeños, urkärnade och delade på längden5 msk socker2 nypor flingsaltSvartpeppar Gastronaut.nu
Hallonsmör med dragonPecorinotzatziki. Servings. 4. Cook Time. 55 Min. 45 Min. Grillad karré med bearnaisesmör, vitlöksstekta bellaverde, skirat smör Gastronaut.nu
Lime och basilikasås Servings. 4. Grym kall sås till grillat med dragon, vitlök. Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. 40 Min. Kall Bearnaisesås Gastronaut.nu
Parmesan och vitlökssmör Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök Gastronaut.nu
Hemmagjord majonnäs Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Devil steak sauce. 5. 10 Min. Blue cheese-sås. Yield. 2,5 dl. 5 Min. Mojo verde på basilika Gastronaut.nu
Srirachamajonnäs Servings. 4. Cook Time. 70 Min. Bearnaisesås utan ägg. 30 Min. Köttfondue med pepparrotssås, saffran och tomatsås och kall Gastronaut.nu
Grillad karré med bearnaisesmör, vitlöksstekta bellaverde, skirat smör och potatismosPecorinotzatziki. Servings. 4. Cook Time. 20 Min. Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad. 55 Min Gastronaut.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.