Kalkonbröstet kryddas med vitlök och steks saftigt i ugnen. Kalkonbröst kan bytas ut mot samma. Lägg kalkonbröstet i en smord, ugnssäker form och pensla med matfettet
Fylld kalkonfilé. 1st kalkonbröstfilé. 20g torkad Karl-Johansvamp. Fräs lökarna och svampen i smör i 1 minut, tillsätt riset och fräs ytterligare några minuter utan att det tar färg. 1st kalkonbröstfilé
Stek svampen till vätskan reducerats och salta och peppra. Strimla kalkon och salladslökar. Ha ner allt i en stor ugnsfast form och blanda med den stekta svampen och riven ost
en liten LASAGNE MED GRÖNKÅL OCH SVAMP. Pastarullar med kalkon och soltorkade tomater (4). Vegetariskt överbliven ost, bechamelsås, champinjoner, grönkål, kål, lasagne, recept, svamp, taleggio, vegetariskt, vegomiddag ca 26 x
Skär kalkonbröstet i små bitar. Ansa och hacka svampen. Fräs kalkon, lök, vitlök, svamp och salvia i en stekpanna med smör, ca 10 minuter. 125 g kalkonbröst
ex kalkon. Vill du ha en vegetarisk fyllning så klurade vi ut att stekt svamp säkert skulle kunna passa fint, kanske har du någon annan bra idé som skulle passa och då får du mer än gärna dela med dej av den i kommentarsfältet
Cannelloni är en traditionell italiensk pastarätt, men rätten förekommer också i spannien, där de kallas för canelonas och är en klassisk julrätt i Spanien, där den fylls med köttfärs eller kalkon
Skiva kalkonen (eller skinkan) fint. Du kan även tex toppa med ananas, svamp, oliver m. Lägg mackan på en plåt, bred på tomatsåsen och toppa med kalkonen (eller skinkan) och ost
På gården hade min farmor och farfar både kossor, grisar, höns och kalkoner och när hönorna lade ägg så fick jag följa med farmor på äggjakt ute på gården