Ugn 250 grader. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Låt päronen rinna av och dela dem i mindre bitar och lägg päronenbitarna på ett smort ugnssäkert fat
Dela kycklingen i 6-8 delar. Smält margarinet i en stekpanna och brynkycklingdelarna. Mjukfräs den gula löken i återstoden av margarinet ien stor gryta
Dela kycklingen i 6-8 delar. Smält margarinet i en stekpanna och bryn kycklingdelarna. Mjukfräs den gula löken i återstoden av margarinet i en stor gryta
Ett riktigt gott recept för många från Berith i Kinna. Enkelt dessuton så rekommenderas vekrligen. 6 port200 grader1 kg kycklingfilérsmörsojasalt, peppar och grillkryddaSås
Bryn kycklingköttet i smöret i en tjockbottnad kastrull. Krydda med salt, peppar och rosmarin. Kärna ur körsbären över en skål så inte saften går till spillo
Rensa kycklingen. lägg bitarna i en ugnsfast smord form. Lägg skinkskivorna ovanpå. Fräs svamp i smör, pressa vitlök över, rör ner mjöl och grädde och låt sjuda en stund