Servera med bandspagetti och sallad OBS. 4 portioner6 ProPoints/portion 3 st kycklingfiléer á 125 g1 tsk olja200 g sockerärter6 st chilimarinerade vitlöksklyftor2 dl fraiche (max 5%)2 dl matlagningsgrädde (max 7%)1 tsk röd currypastasalt Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, stek i olja och currypasta
Skär ett snitt längs med varje kycklingfilé och öppna den lite så att det blir som en ficka. Lägg under tiden resten av spenaten i en kastrull tilsammans med lite lite riven muskonöt
Blanda färsen med margarin, potatismjöl, ägg, vitlök, grädde och svartpeppar. Gör såsen under tiden genom att koka upp vatten, tillstt buljong och grädde, smaksätt med soja, peppar och socker
Häll i resten av mjölken, späd med kokspadet och låt koka 3 minuter. Sätt ugnen på 250 grader. Förväll blomkål och broccoli i lättsaltat vatten ca 5 minuter
brödsmulorna i champinjonblandningen och smaksätt med örtkryddor, salt och peppar. Pensla en fyrkantig, ca 20 cm bred bit aluminiumfolie per portion med lite av oljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.