Ta ut kakan och låt svalna helt. Citron, kokos och bär – smaker som passar ihop. 1 dl agave (går bra med honung eller kokospalmsocker – om kokossocker dra med på mängden kokosmjöl med en-två msk). citronsaft från 1/2 citron. rivet skal från 1 citron. Grädda i ugnen i ca 40-45 minuter tills att kakan är gyllene och har lyft i mitten och ser ut att dra ihop sig något och släppa lite från kanterna. 1 dl agave (går bra med honung eller kokospalmsocker – om kokossocker dra med på mängden kokosmjöl med en-två msk). 1/2 citron rivet skal från. 1 citron
Sedan smaksatte jag med citron och pudrade dem med florsocker. Det som innehåller honung. Jo, att efter cupcakes och macaroner är det dags att utse en ny trendig småkaka
Häll i mer vatten om konsistensen blir för hård och söta ev med mer honung efter tycke. Jag hade gjort en Mjuk Palsternacks-kaka kvällen innan (den blir som godast om den får "stå till sig lite" i kylen) som jag sedan toppade med en Kokos & Citron "glasyr"
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. rivet citronskal. rivet citronskal. 2 rågade msk honung. rivet citronskal från en hel citron (1 citron). citronsaft från en halv citron (1/2 citron). 2-3 rågade tsk kakao. 1 tsk honung. 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 7) Ha i det smälta smöret, rivet citronskal och citronsaften i äggulevispet och vispa till allt är blandat. 13) Grädda i ca 40-45 minuter och kakan är "fast", det kan behövs läggas på folie i slutet om kakan blir för brun. 5) Vispa grädden med rivet citronskal, vanilj och sötning. 2) Tillsätt kakao, sötning och kokosmjöl. 2 rågade msk honung. rivet citronskal från en hel citron (1 citron). citronsaft från en halv citron (1/2 citron). 2 banan 2-3 rågade tsk kakao. 1 tsk honung. 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 7) Ha i det smälta smöret, rivet citronskal och citronsaften i äggulevispet och vispa till allt är blandat. 13) Grädda i ca 40-45 minuter och kakan är "fast", det kan behövs läggas på folie i slutet om kakan blir för brun
Använder det i många bakverk för tillfället och nope, jag tröttnar absolut inte, eftersom jag personligen tycker att en gnutta citron kan ge vilken kaka eller dessert som helst en extra smakskjuts
Som en snäckformad sockerkaka, men ändå inte. Well, well jag är inte så förtjust i vare sig honung eller kamomill som smaker därför får mina Madeleines smak av vanilj och citron