Kaka citron honung recept

Citron, kokos & bärtårta (gluten-, mjölk- och sockerfri)

Citron, kokos & bärtårta (gluten-, mjölk- och sockerfri)

Ta ut kakan och låt svalna helt. Citron, kokos och bär – smaker som passar ihop. 1 dl agave (går bra med honung eller kokospalmsocker – om kokossocker dra med på mängden kokosmjöl med en-två msk). citronsaft från 1/2 citron. rivet skal från 1 citron. Grädda i ugnen i ca 40-45 minuter tills att kakan är gyllene och har lyft i mitten och ser ut att dra ihop sig något och släppa lite från kanterna. 1 dl agave (går bra med honung eller kokospalmsocker – om kokossocker dra med på mängden kokosmjöl med en-två msk). 1/2 citron rivet skal från. 1 citron
Årets trendigaste kaka ~ Madeleinekaka

Årets trendigaste kaka ~ Madeleinekaka

Sedan smaksatte jag med citron och pudrade dem med florsocker. Det som innehåller honung. Jo, att efter cupcakes och macaroner är det dags att utse en ny trendig småkaka
Morots kaka

Morots kaka

1 tsk honung. 1 citron. Kaka 200 g dadlar, blötlagda om nödvändigt 2 morötter 1,5 dl valnötter 2 ägg 1 tsk kanel 1 tsk kardemumma 1 tsk bakpulver. Topping 250 g färskost (Philadelphiaost) 1 tsk honung 1 citron röda vinbär/lingon
Citron och vallmo proteinbites

Citron och vallmo proteinbites

Så spänt väntade jag på resultatet när proteinkakan gräddades, de sista vi vill ha var en torr, oätbar kaka
Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ! (Gluten- och sockerfri!)

Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ! (Gluten- och sockerfri!)

Tårta - kokos, citron, bär, choklad, vanilj typ. rivet citronskal. rivet citronskal. 2 rågade msk honung. rivet citronskal från en hel citron (1 citron). citronsaft från en halv citron (1/2 citron). 2-3 rågade tsk kakao. 1 tsk honung. 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 7) Ha i det smälta smöret, rivet citronskal och citronsaften i äggulevispet och vispa till allt är blandat. 13) Grädda i ca 40-45 minuter och kakan är "fast", det kan behövs läggas på folie i slutet om kakan blir för brun. 5) Vispa grädden med rivet citronskal, vanilj och sötning. 2) Tillsätt kakao, sötning och kokosmjöl. 2 rågade msk honung. rivet citronskal från en hel citron (1 citron). citronsaft från en halv citron (1/2 citron). 2 banan 2-3 rågade tsk kakao. 1 tsk honung. 5) I skålen med äggvita har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså hälften av sötningen) och vispar vitt och fluffigt tills man kan vända skålen upp och ner. 6) I skålen med äggula har du i 1 msk honung & 1 msk xylitol (alltså resten av sötningen) och vispar med samma visp (behövs ej sköjas eller så) tills äggulorna blir vita och en tjock krämliknande konsistens uppstår. 7) Ha i det smälta smöret, rivet citronskal och citronsaften i äggulevispet och vispa till allt är blandat. 13) Grädda i ca 40-45 minuter och kakan är "fast", det kan behövs läggas på folie i slutet om kakan blir för brun
Raw food- Bärtårta toppad med citron

Raw food- Bärtårta toppad med citron

Låt kakan stå i frysen några timmar för ett fast resultat. Börja med att mixa ihop alla bär med agavesirap och honung tills det är slätt
Honungskaka med mandel och citron

Honungskaka med mandel och citron

Riv citronskalet. Vispa honung, ägg och socker väl tills det är krämigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl, bakpulver och kanel med mandel och citronskal
Honungskakor med citron

Honungskakor med citron

Mördegskaka. Honung och citron, ja tack. Pensla honungen över kakorna och strö rårörsocker ovanpå. Tillsätt honungen och citronskalet och vispa ihop