Skala och hacka löken, fräs mjuk i en klick smör. Kålrabbi. Skala kålrabbin och skiva tunt på mandolin. Blanda ihop kålrabbi, dill, citron och olivolja
Hacka lök och vitlök. så nja kålrabbi var nog inget för mig. Blanda kålraabin och zucchinin och lägg i en ugnsfast form häll över grädd/Cream cheese blandningen och på med löken och osten
Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och skär kålrabbi och kålrot i små tärningar, ca ½ x ½ cm. 2 schalottenlökar1vitlöksklyfta1 msk + 2 msk smör1dl champagne eller torrt vitt vin½ dl champagnevinäger eller vitvinsvinäger2½ dl vatten1 dl vispgrädde1 dl mjölk3 msk konc kycklingfond3 msk finhackad dill. ½ liten kålrabbi, 175 g. Fräs löken i 1 msk smör i en kastrull. 2 schalottenlökar. 1 vitlöksklyfta
T ex strimlad morot, bönor, riven kålrot eller kålrabbi i bitar. Skala och skär löken i tunna ringar. Lägg lök, aubergine, zucchini och paprika underst i den genomfuktade lergrytan och lägg övriga ingredienser och kryddor ovanpå
Riv muskot direkt över dem, tillsätt hackad vitlök samt den gula löken i halvringar. Lägg sedan ned kålrabbi och morötterna, låt koka i ytterligare 7-10 min. 1 gul lök. 1 mindre kålrabbi. 2 vitlöksklyftor
Skala och skär kålrot, kålrabbi, palsternacka och morötter i grova bitar. Finhacka lök och vitlök. Tillsätt kålrot, kålrabbi, palsternacka, morot och tomater