Dock ville jag ju göra den mer avancerad än bara en smak, så jag gjorde en deluxvariant i tre smaker, vit-, mjölk- och mörk choklad, med ett lager av varje i varje våning
Men det behöver inte alltid vara den mest piffiga middagen som gör att kollegorna dreglar. Visst kan man köra bara på ostgratinerat, men vem har sagt att man ska snåla
gongylodes" post was originally uploaded by Tyra Hallséius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #harvest #skördetid #kålrabbi #recept #kohlrabi #kalarepa
Nu blir det inte som att smula bullar över yoghurten, det hade kanske varit väl bra. Visst visst, övning kanske skulle ge färdighet, men varje gång jag gör ett försök händer det något
Det är klart, äter man inte helt strikt så är det ju bättre med vilket kokosmjöl som helst än att använda vetemjöl, men med de andra blir det inte heller lika bra resultat, det blir torrare och hårdare resultat (har jag förstått efter att ha läst respons från LCHF-bagare)
Fortfarande är det några veckor kvar på sommarlovet, och många har ännu semester, så framöver kommer det säkert tillfällen för många att ge sig ut på utflykter till badstränder eller andra sommaraktiviteter, t ex så ska det bli kanonväder i helgen igen
Du kan testa att den är klar genom att dra lite i ryggfenan, lossnar den lätt är fisken klar. Hetta upp stekfettet i en stekpanna och bryn fiskarna 2-3 minuter på hög värme innan de försiktigt vänds. Dra ner temperaturen och låt steka färdigt ca 3-4 minuter, beroende på fiskens tjocklek
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.