Blanda nötfärsenmed ägg, grädde, soja, sirap, salt och svartpeppar. )Men jag är ganska säker på att varken min älskade eller mina barn skulle hålla med mig
Kålpudding. Inte så att jag åt det på en restaurang, utan en av tjejerna jag bodde tillsammans med hade besök av sin föräldrar och mamman tog då med sig nedfrusna kåldolmar
I går provade vi och gjorde LCHF- Kålpudding för första gången. 500 g nötfärs. Blanda sedan i hop allt tillsammans med vitkålen och lägg över i en ugnsform och grädda i mitten av ugnen 200 grader i ca 40 minuter. 500 g nötfärs. Blanda sedan i hop allt tillsammans med vitkålen och lägg över i en ugnsform och grädda i mitten av ugnen 200 grader i ca 40 minuter
4 portioner Du behöver 500 g nötfärs 75 g smör 1/4 vitkålshuvud 1 gul lök 2 dl grädde salt, vitpeppar, kött och grillkrydda Gör så här 1. Ställ in i ugnen på 200 grader tills kålpuddingen kokat ihop. Servera med gräddsås och lingonsylt 4 portioner D. 500 g nötfärs
Gör en brunsås på skyn och servera med valfria tillbehör. 800 g nötfärs. 800 g nötfärs. Description. En enkel men så god variant på kålpuding (kanske ska kalla den kållimpa
Kålpudding. Finhacka och fräs lök tillsammans med soja på mediumvärme. Skär kålen i bitar och stek på mediumvärme i omgångar med smör tills den är halvmjuk
Idag testades Kålpuddingen som fanns i Kryddburkens blogg. Blanda färsen med övriga ingridienser. Smörj en ugnsfast form och täck formens botten med ett lager vitkål
Hacka löken och blanda med köttfärs, matlagningsgrädde, ägg, lök, keso, fond och peppar. ½ kg nötfärs. Tryck ner köttfärsblandningen med sked i en eller två smord(a) form(ar)