500 g älgfärs (alt. 600 g vitkål 500 g älgfärs (alt. Finstrimla kålen och koka den med 2 deciliter vatten i en kastrull tills den har mjuknat, cirka 15 minuter
Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt
Kålpudding. Kålpudding. 600 g älgfärs, eller vanlig blandfärs. 600 g älgfärs, eller vanlig blandfärs. Som vanligt på söndagar så blir det en husmansklassiker, dock i en uppdaterad version denna gång
Nu blev det inte så himla många dolmar, så av de små innerbladen på kålhuvudet så gjorde jag en liten kålpudding som sonen åt istället (efter att kålen skrapats bort)
Oftast stillar jag suget genom att göra kålpudding som är en bra genväg. 400 g älgfärs. 400 g älgfärs. Om ni missade veckans Metro där vi jag och Michael tipsade om Älg, så kommer det här igen
Eller nånting blev det ju, en variant av kålpudding. Men med ett misslyckat kokt kålhuvud där bladen aldrig släppte så blev det en kålpudding istället, som dessutom gjorde succé här hemma