Kålpudding älgfärs recept

Gyllene kålpudding

Gyllene kålpudding

500 g älgfärs (alt. 600 g vitkål 500 g älgfärs (alt. Finstrimla kålen och koka den med 2 deciliter vatten i en kastrull tills den har mjuknat, cirka 15 minuter
Kålpudding på vårt vis

Kålpudding på vårt vis

Ingredienser Kålpudding Receptet är för 4 personer 500 gram älgfärs* 1 st vitkålshuvud 1 st gul lök 0,5 st röd chili Efter tycke & smak persilja Efter tycke & smak himalayasalt/havssalt Efter tycke & smak svartpeppar Efter tycke & smak kokosolja (alt
Kålpudding 2.0

Kålpudding 2.0

Kålpudding. Kålpudding. 600 g älgfärs, eller vanlig blandfärs. 600 g älgfärs, eller vanlig blandfärs. Som vanligt på söndagar så blir det en husmansklassiker, dock i en uppdaterad version denna gång
Godaste kåldolmarna på savoykål och älgfärs

Godaste kåldolmarna på savoykål och älgfärs

Nu blev det inte så himla många dolmar, så av de små innerbladen på kålhuvudet så gjorde jag en liten kålpudding som sonen åt istället (efter att kålen skrapats bort)
Kåldolmar på savoy & älg

Kåldolmar på savoy & älg

Oftast stillar jag suget genom att göra kålpudding som är en bra genväg. 400 g älgfärs. 400 g älgfärs. Om ni missade veckans Metro där vi jag och Michael tipsade om Älg, så kommer det här igen
Kålpudding på vildsvinsfärs

Kålpudding på vildsvinsfärs

Kunde naturligtvis lika gärna gjorts med älgfärs, kanske nöt eller blandfärs om det är det som finns hemma
"Gyllene kålpudding"

"Gyllene kålpudding"

500 g älgfärs. 500 g älgfärs. Receptet kommer från Aftonbladets Wellnesstidning. Ingredienser. 600 g riven vitkål
Kåldolmar som blev en kålpudding

Kåldolmar som blev en kålpudding

Eller nånting blev det ju, en variant av kålpudding. Men med ett misslyckat kokt kålhuvud där bladen aldrig släppte så blev det en kålpudding istället, som dessutom gjorde succé här hemma

Riktig höstmat

Min käre make hade gjort kålpudding på fläsk- och älgfärs. Min mamma gjorde världens godaste kålpudding, men den här var minst lika god

”Gyllene kålpudding”

500 g älgfärs. 500 g älgfärs. Receptet kommer från Aftonbladets Wellnesstidning. Ingredienser. 600 g riven vitkål