Fördela fetaosten, mangobitarna och den stekta paprikan över quinoablandningen. 50 g fetaost. Häll i quinoan i en kastrull och täck med mycket kokande vatten, som när man kokar pasta
Det är väl inte precis en hemlighet att jag är ett stort fan av JamieOliver. Servera den ljumma chorizo- och tomatsalladen direkt, gärna med en god fetaost
För att inte ens behöva koka sås till lasagnen, utan bara slänga ihop och skjutsa in i ugnen, gjorde jag en JamieOliver och använde crème fraiche istället
Receptet kommer från början från JamieOliver, men jag har minskat, ökat, ändrat och tagit bort några små grejer, så jag skriver ut det i sin helhet som jag gör det, och Jamie's recept hittar ni här
THE roasted potato ifrån JamieOliver's recept via Annie. quornfärsbiffar med fetaost, vegetarisk soltorkad tomat-carbonara, tomatquinoa och lite utekäk
Matmuffins är perfekta att ha i frysen, och dessa med sötpotatis (typ den bästa grönsaken ever enligt JamieOliver), vårlök, chili och fetaost är helt galet goda
Det här receptet är från smakernas mästare JamieOliver. Smula över lite, lite ricotta eller fetaost. Blanchera 8 plommontomater (ta bort stjälkfästet och gör ett kryss i andra ändan, lägg i kokande vatten i 30 sekunder
Detta är ett recept från JamieOlivers kokbok Jamies Italien. Jag har fått önskemål från käre maken att göra fler av Jamies pastarecept och det gör jag gärna