Under en mulen dag i förra veckan lagade jag svenska köttbullar i italiensktomatsås. Tomatsås. Dagarna är nämligen ganska hektiska med lärarjobb och dessutom intensiva dagar i stugan
Tomatsås. Förra helgen lagade jag en trerättersmiddag meditalienska smaker. Jag gjorde en enkel men god förrätt med grissinipinnar som jag lindade bresaola runt
God Tomatsås. Värm upp en stekpanna med ekol smör. En del misslyckas med sin kost hållning, kommer hem hungriga från jobbet och inte haft någon planering
Börja och sluta medtomatsås. Varva tomatsås, aubergineskivor, mozzarella och parmesanost. På bordet står en fräsch apelsinsallad som blandar sig med doften från oliver och nybakat bröd
Tomatsås och aubergine. Är ni sugna på våra favorit vitlöksbröd, stekta i olivolja istället för medsmör, så hittar ni det genom att klicka på länken för olivoljestekta vitlöksbröd
Tillsätt bara lite klassiska medelhavskryddor så har du helt plötsligt gjort italienska köttbullar. Man slipper allt kladd med att steka köttbullarna i omgångar i stekpannan, riktigt smidigt
En fredag härom veckan var huvudet tomt, kroppen trött och längtan stod till italiensk comfort food, av den hemsnickrade sort som förmodligen inte godkänns av någon bördig från landet i fråga men som aldrig misslyckas med att tillfredsställa såväl min kropp som min själ
Bryn smöret lätt och häll ner löken som får svettas runt nån minut. De går inte på långa vägar att jämföra smakmässigt, med de mjöliga, torkade eller konserverade bönvarianterna