1. Dela kycklingbrösten i 2 och stek på hög värma tills dom fått en fin yta och lägg dom sen i en stor gratängform.
2. Koka upp såsen med grädden och creme fraichen. Pressa ner vitlöksklyftor efter personlig smak. Tillsätt salt och peppar och eventuelt chilli om man gillar starkt.
3. Finhacka paprikan och basilikan och lägg i formen tillsammans med tomaterna.
4. Häll på såsen
5. Toppa gratängen med den rivna mozzarellan.
6. Grädda i ugnene på 225 grader i cirka 15 minuter.
Igår fixade och donade vi med våra små gröna vänner i odlingslådorna ute. Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon
Denna är en bland de godaste kycklinggratänger jag vet. Eftersom vinnaren av tävlingen inte hört av sig har jag tillsammans med Morgan utsett en ny vinnare
Han också med en tur till godingarna kände att jag var tvungen att få lite barnbarns energi, När jag åkte hem därifrån så började det att regna, det kan man kalla perfekt tajming
Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Dela med dig av inlägget. Var är solen som skulle komma kl13,00 inte är den här i alla fall, det är kallt och så regnar det lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.