God söndagseftermiddag på er, foodies. Hoppas helgen bjudit på vila och mycket god mat. ) Här i Najnis kök har det härjats så det stått härliga till de senaste dagarna
Kalkonchili2 msk olivolja1 kg kalkonfärs0. 5 kg kalkonkorv med skinnet borttaget1 msk rökt paprikapulver3 msk vanligt paprikapulver1 st gul lök, hackad2 st selleristjälkar, hackade0
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Krämiga rödbetor. Skär rödbetorna i klyftor och lägg i en ugnsfast form. Krydda med salt och svartpeppar efter smak samt timjan
Hej och välkomna till Mårtenssons köksskola. Ja så skulle vi ju faktiskt kunna inleda dagens inlägg, det är en hel del i matväg som ska avhandlas nämligen
Flygande Jakob är en riktig klassiker och med färdiggrillad kyckling och färdigkokt ris i en gratäng är det en perfekt rätt på en fredag efter en tröttsam arbetsvecka
Gratinerad rabarberkyckling. Hej hej denna soliga torsdagseftermiddag. Ja, idag är sommaren här hos oss i min del av vårt avlånga land, och jag älskar det
Ingredienser Portioner. 4 4 kycklingbröstfiléer salt och peppar 100 g parmaskinka 1 kruka salvia 2 msk smör eller margarin 2 1/2 dl vitt matlagningsvin eller vitt vin 1 msk kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5