Blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche. 4 tsk ishavsrom. Jag lagar aldrig fisk och skaldjur men äter det gärna på restaurang där de vet hur man gör och använder schyssta råvaror
ishavsrom. 1 burk röd eller gul ishavsrom (valfritt). Tina och skala sedan räkorna. Använder du räkor i lag eller tinade frysta räkor så krama ur vattnet först
Blanda ihop 2 - 3 dl créme fraiche, gräddfil eller avrunnen fil (se här) med 2 msk majonäs, ca ½ finhackad liten rödlök, 1 burk röd ishavsrom, ca ½ dl hackad dill samt 1-2 krm citronpeppar eller lite salt och peppar. 1 burk röd ishavsrom, ca
Blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche. Mannerströms skagenröra, 4 portioner300 g räkor med skal2-3 msk hackad dill4 tsk ishavsrom1 dl majonnäs1 dl crème fraicheSalt och svartpepparCayennepeppar2 tsk pressad citronsaft2 msk finhackad rödlökSkala räkorna och hacka dem grovt
Ostplättar med räkor, rödlök, ishavsrom och creme fraiche. Nu är helgen här, underbart skönt. Idag till kvällsmat blev något som var väldigt lätt att göra, gillas, och som blev väldigt gott
1 burk ishavsrom. 1 burk ishavsrom. Efter en härlig sportlovsvecka i Italien är jag hemma nu. Vi åkte till ett ljuvligt ställe som heter Passo de Tonnale och detta kan varmt rekommenderas
Blanda i en skål med dill, ishavsrom, majonnäs och crème fraiche. 4 tsk ishavsrom. 4 tsk ishavsrom. Här kommer förslag på tre olika menyer till nyårsafton, med tilltugg till välkomstdrink, förrätt, varmrätt och efterrätt
Ingredienser 1 kg laxfilé(er) , utan skinn 1 odefinierad rapsolja , till pensling 1 tsk citronpeppar 1,5 tsk salt 100 gram löjrom , (eller sik eller ishavsrom) 1 odefinierad citron(er) , i klyftor, till servering Sås 250 gram räkor 0,5 st gul lök(ar) , liten 2 dl crème fraiche 1,5 dl gräddfil 0,5 dl dill , hackad 1 tsk salt 0,5 tsk citronpeppar Köp receptet