Den godaste sillen, enligt mig, är absolut löksillen på Jul eller Påskbordet. För cirka 1 1/2 vecka sedan så la jag in sill, det gäller att vara ute i tid så man inte behöver göra allt dom sista dagarna sen sitter mn där på Julafton helt slut pga all stress
Vill du istället göra en krämig sill tex som min goda citron och pepperrotssill, som är en stående sill på mitt julbord, så är det bara att hälla av de inlagda sillarna (efter minst ett dygn)
Skär den färdiginlagdalöksillen i 2 cm breda bitar och varva dem med grovt stötta kryddpepparkorn, skivad röd lök, morot samt lagerblad i en glasburk. 5-6 filéer av färdiginlagdlöksill . 1 röd lök
Inlagda sillar som finns i butik innehåller en hel del socker. Smarttrainers Egna franska löksill. Låt lagen kallna och lägg sedan i sill, varvat med lökringarna samt skivad morot
Jag tycker att det är supergott med inlagd sill, men det är sällan jag brukar tycka om någon annan än vanlig matjesill, löksill eller absoluta favoriten Kerstins gula sill
Tartaren formar du till ett ägg och kröner med lite laxrom och rödlök. 1st Sillbit, fransk löksill. 1st Sillbit, Inlagd sill. 1msk Röd lök, hackad. 1st Sillbit, fransk löksill. 1st Sillbit, Inlagd sill. 1msk Röd lök, hackad
En kanongod sill med lite sting i, ha den på julbordet istället för den vanliga löksillen. Skär sillen i bitar, skala och skiva löken, skär chilin i ringar, skala och skär ingefära i tändssticksbitar