Pot-Stickers fyllda med kyckling, ingefära, lime, vitlök, vårlök, morot. Skala moroten, ingefäran och vitlöken och riv sedan på den fina delen på ett rivjärn
Häll olja i en panna och stek hackad vitlök och ingefära lätt. En av rätterna var den ni ser här nedan sojamarinerad ryggbiff med vårlök, rostade sesamnfrön och wookad bok choy
Skär chilin och vårlöken i tunna ringar. Skala ingefäran och skär den i tunna skivor. Ta en vacker burk, varva sillbitar, lök, chili och ingefära och häll sedan över lagen
Skär chilin i ringar, vårlöken i större bitar. Finhacka vitlöken och ingefäran. Stek ingefäran i pannan, tillsätt sedan chilisåsen, buljongen, sesamoljan och sojan
Stek vårlök, ingefära i några minuter, och häll sedan i limecest och misopasta. Stekt vårlök. I mitt fall var det ugnsrostade kikärtor, stekta haricots verts, stekt vårlök, ugnsbakad sötpotatis, persilja och sesamfrön
I samma panna så stek hastigt ingefära, vitlök, chili och löken i en minut. 1msk riven färsk ingefära. 2msk finstrimlad ingefära. Tillsätt köttet och rör runt, häll på maizenablandningen, låt koka upp och lägg i vårlöken sist, rör runt och låt puttra 1 minut. 1msk riven färsk ingefära. 2msk finstrimlad ingefära