Testade att kombinera jordgubbar och syltad ingefära (använde Robertson´s ginger preserve, men det går säkert bra även med annan sort) i en sås till jordgubbsglass
Den bör vara nästan som sorbet i konsistensen och serveras iskall. Jag känner hur jag mer och mer går in i någon typ av bubbla när det kommer till boken
För att rensa smaklökarna hade vi denna gång en sorbet på ingefäraochcitron. Denna gång pilgrimsmussla med shiitake samt en sås på soja, mirin, saké, ingefäraoch yuzu
Eftersom flera av oss kände det som om ett förkylningsvirus satt och knackade oss på axeln testade vi en drink (som inte hade något namn) med muddlade ingefära, mörk Havanna rom, lime, sockerlag och ginger beer
sorbet med nektarin och iste. Men, jag tänkte så här i förkylningstider när halsen känns som sandpapper och man bara är sådär allmänt ynklig kanske det vore passande
Riv vitlöksklyftan ochingefäran fint. Här säljs den som en sorbet i en kopp och så kan man välja att lägga på något tillbehör som rostade kastanjer eller granola