Hetta upp kokosoljan och bryn blast, lök och paprika utan att de får för mycket färg. Indisk grönsaksröra 1 port. 1 dl kokosgrädde. 1 msk kokosolja. Häll på kokosgrädden och låt puttra ca 10 minuter. Indisk grönsaksröra 1 port
Fågel med indiska smaker. Hetta upp kokosoljan och bryn rödkålen lätt. Favoriträtten är urbenade kycklinglår från vår lokala slaktare, idag får du ett recept med indiska smaker
Häll därefter på kokosmjölken. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 brk kokosmjölk
Eftersom jag är mera NoCarb än carnivore så tillåter jag även kokos i min mat. Min kropp tycker bättre om kokos än grädde, och kokos skall inte innehålla toxiner då de har ett hårt skal som skyddar mot uppätning
Våra tillbehör i kväll blev ris, russin, kokos, paprika, banan, mango chutney och turkisk yoghurt. Jag fick mitt recept i onsdags av Remsans Bistro och ikväll fick jag äntligen tid att laga denna goda indiska rätt
Vi har aldrig provat den tidigare, men jag föll för smakerna som koriander och kokos. Vad passar inte bättre än att tillreda indiskt med grytbasen Korma från Santa Maria blandat med kycklingfilé