Stek desss i olja och salta och peppra, hacka lök och vitlök och lägg i grytan. Jag har jobbat till två men sedan var jag hemma hela kvällen och kunde göra en god indiskgryta
En mustig indiskgryta med kyckling, potatis, tomatsås och grädde. Till skillnad från de flesta indiska grytor så innehåller den få ingredienser och är ganska lättlagad
Skala lök, vitlök och ingefära och skär ner det i grova bitar. 1vitlök. 1gul lök, stor. 1varmt vatten, ca 50 graderIndiskgryta1. Fräs lökblandningen i oljan i cirka 2 minuter. Tillsätt samtliga ingredienser till grytan, smaksätt med salt och låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ungefär 20 minuter. Chapati - ojäst indiskt bröd1
Hacka lök, vitlök, paprika och citrongräs fint, skala och riv ingefäran. Indiskgryta. Pappa var hos oss på eftermiddagen och vi åt indisk mat, tror han tyckte det var lite i starkaste laget
Lägg till eventuellt lite mera grönsaker så som lök, paprika eller liknande. Men efter att ha smakat ytterligare på en av Geeta’s goda indiska måltidssåser så måste jag bara rekommendera det
Skala och hacka löken och fräs den mjuk i lite olja. Vad jag lyckats lista ut skall det indiska namnet på den här raringen vara – Palak dal shorva – men vi kallar den mest indisklinsgryta…
Skala lök, vitlök och ingefära och skär ner det i grova bitar. 1vitlök. 1gul lök, stor. 1varmt vatten, ca 50 graderIndiskgryta1. Fräs lökblandningen i oljan i cirka 2 minuter. Tillsätt samtliga ingredienser till grytan, smaksätt med salt och låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ungefär 20 minuter. Chapati - ojäst indiskt bröd1